HELLO PEEPS !.welcome and Be nice here. please click this . +Follow | Dashboard
MY DIARY ONLINE

Assalamualaikum wbt warga kenalan semuaaa..hye..konichiwa..annyeong..bonjour!

kesian blog ni..hehe..nak cerita ja setiap hari yg jadi kat nana tapi tu lah kan..kekangan masa..teknologi..kepenatan..macam2 lagi lah..
so,pendek cerita,kita cerita kesibukan sem 3 kali ini..okay??

27/8/2013 KARNIVAL SUKAN PRA-UNIVERISITI PERINGKAT NEGERI
Westland Field.. 
sebelum ni,x pernahnya netball PFS ada wakil2 aktif mcm kami..kalo ada pon kompem2 la kalah..hehe..tapi kali ni,batch kami aktif..kalah menang,hentam belakang..janji main..huhu..
ketaq jugak nak bawak nama PFS main netball..ye lah,PFS kot..sukan x no satu kalo jgn sembang la..olahraga,bola sepak,kriket,hoki,apa lagi,dan..mcam2 lah..huhu..
apa2 pun,rekod ni ja yg kami berjaya waktu tu..
Nana,Hanis,Athira,Atiqa,Nono,Amni,Miza,Juzailah, Eka,Afina,
KUMPULAN D
pfs 3-1 chung ling 
pfs 1- 8 badawi
 pfs 5- 3 munshi 
pfs 2- 0 sg.ara 
pfs 12- 0 heng ee 
pfs 5- 9 penanti
haaaa..takat dapat no 3 jer dlm kumpulan..kalo dpat no 1 ngn 2 jer leh ke prgkat sterusnya..so kami pun bungkuih je la..apa2 pun,kami bangga dan syok main dgn skolah cina ja..bahaha..ngok betul..and i played as a GK! lawak betoi main ngn depa ni,stress pon stress..semua jdi blur,kaku..well,,permainan slalu mcmtu kan..xpa, bawak nama skolah pi main pun kira bagus kan..huhu..terima kasih kpd yg menyokong! :D

sambil2 ada game bagai ni,kami ni punya la sibuk buat kerja PBS..dengan eko, dengan PP dengan BM..nak prepare dgn presentation..kajian tu kajian ini..taip berhari2 sampai x tidoq.print pon smpai 2 bungkus paper A4 beli dah asanya dgn ink pon smpai dah refill kali 2-3..adoyy..Alhamdulillah la,nana ada printer kat umah,kemudahan2 tknologi yg canggih ni..sambil2,tlong kawan2 nana print..saling tukar maklumat kot fb,email..kalo x,asa2 mcm mna nana nak buat homework kan..alamak,tringat cerita zman kaduk..hehe..lupakan2..rezeki Allah SWT kan,Dia tahu kpd siapa Dia berhak nak bagi dan berhak untuk terima..Alhamdulilllah :)

 METRO,6/8/2013,m/s 88.
opsss..siapakah yang berwana oren terang terang tuuuu?? haaa..itulah TUNKU PUTRA PENANG FREE SCHOOL! wooo..trkejut..tiba2 keluar paper..siapakah gerangan yg menghantar gambar ini ke pihak media?? ka depa yg mai ambik gmbar aritu bru nak publish kan?? haha..bajet jerr..tengok laa..tak sangka kan..dalam masa 2 tahun,kami berjaya bolot semua kejohanan..haa..last yar naik johan utk sukan tahunan sekolah ja..tapi tahun ni,no chance la umah sukan lain..semua tinggai berjarak..ehehe..ops,trtggal lagi satu anugerah iaitu 
KEJOHANAN SUKAN ANTARA OLD FREES kot..lebih kurg mcmtu la.hehe..kenangan hebat bersama juniors PFS! :'D

sapa plak ni?? hahaha.. NanAmiraHaniSyilla..skrg ni boleh dikatakan dlm kelas kalo,kmpulan kecil kami yg ramai2 ni..mmg kami ber4 jer laa..nana brhijrah ke belakang tmpat duduk depa,4 org 3 meja..sembang,mlawak..hehe..nih kira abeh xdak keja la ni..amirah la,bawak book pins 1 kotak,dia baru beli kot..haha..dia duk sambung2 buat rantai..nana pun main2 la buat gelang2..last2 anis ikut..smpai ke syilla..terus jdi gelang prsahabatan..haha..entah apa2 ja laa..tpi cantik..hehe..skrg mana gelang tu pon xtau la,nana gantung kat pencil case..hehe..cantik kan? adila puji! ngee heee :P


 uishhh..ni LA coffee..kopi baru kat iklan tu..ada scha alyahya ngn awal,aishah sinclair tu..hehe..tgah buat pbs la ni..konon nak tahan tido,nak try minum kopi..ni serius first time lepas bertahun2 agaknya nana dah lama xminum kopi..dulu kcik2 kalo mnum kopi pon takat nak test2 ja,bukannya sedap pon! kopi pure pnya tu,arwah tok duk bancuh dlu..huhu..tpi skrg kopi moden dah..haaa..tengok tu,smpai jadi love plak ats kopi..hehe..angan2 la konon nak minum kat cafe mahai2 kan,ice chocolate la mocha la ice blended la pa la..kopi2 yg ada corak kat atas tu kan..last,nah..try sndiri..menjadi la jgak skit..hehehe.. :*


 taraaaaaaaa..gambar ni dihantar oleh kynaaa..berkurun punya nana tunggu gambar ni..huhu..gmbar thun 2012 ni..lama dah sngat2..haihhh..time nana semngat kerja kat sini dlu ler.hehe..teringat plak zaman2 kerja dlu..nana blajar bnyak benda..time kerja pon kena perli,kena kacau,kena maki,kena complaint,kena puji..bila dah kerja tu baru tau bila penat,buat kerja sungguh2,tggungjawab tu penting,cri sumber rezeki dgn baik,layan customer,jumpa org luar yg mcm2 jenis crita duk ada..huhu..
lpas nana STPM,nana xtau nak msuk sini balik ke x..ye ahh..tgok la manager2 nya pun mcm x rela ja time nana nak brhenti dlu..skrg pun nana dah kurang akrab dgn diorg asanya..lgipun dulu lain,skrang lain..kalo nana pi sini pon,kompem2 amai frees duk kcau nnti,buat hal buta2 ja kat tgkat 3 tu..aiyomaaa..bukan nak poyo,bnda takut nak jdi oo..bkn boleh agak budak2 ni..tiap2 mggu trun QB..dah tu kat skolah pun boleh pggil nana Kak Mcd..dasyat betoi..berani depa kan =.= abeh nana nak buat pa..xkan nak marah..gelak ja la..haihh..naseb depa adek2 ja :P

after this..picnik persatuan BM..apa plak budak2 lower ni buat hal pon nana xtau lah..dah lah masalah tarikh satu..kerja last minit plak...eeee..dah nak dekat trial..kami pon nak trial jgak,lgi elok..xstudy apa lgi..sibuk PBS jaa..yg depa ni punya takut sgt ngn trial..trial jer pun =.= bak kata izu,nak fail tara tu jgak..haha! juahh..nana pon dah lupa cmna nana nak exam dulu2..apa2 pon,kompem otak last minit..heeee! ntah lah..akn update kemudian! nite people,sayonara,lovelove :D



|



Aku tak malu untuk luah apa yang aku rasa. Biar aku coret di sini sahaja sebagai pengganti bicara. #BukanKeranaAkuTakCinta. Assalamualaikum people ! Leave yours on my bigfoot thank you!

Entries About Links


Nurul Diyana

Create Your Badge Instagram