HELLO PEEPS !.welcome and Be nice here. please click this . +Follow | Dashboard
MY DIARY ONLINE

 Assalamualaikum..aku bukak blog sekarang keja nak upload gambar jea keaa..huhu..bkn mcmtuu..ada ja masa duk online tpi tak terluang masa nak bukak blog..kenapa? entah laa..bukak fb pon xtau nak buat apa..keja like jaa..kalo ada topik,mood gyla2 sikit baru syok nak comment..fb tu pon tggu ada hal ja la kalo aku ajin on..kalo x,dia pun berhabuk sama..haihhh..tweet pon aku duk tweet bukan2 jaa..haha..muhasabah diri..

okay..kami dah lancarkan..ehh,,lancar plak..kami dah adakan majlis malam gala utk  kelas BM form6..orang duk buat lepas raya,kami buat sebelum puasa..haha..ha laa..sibuk dgn kerja kursus..ooke ygtu nnti aku crita lain..haha..nak crita pasal MG ni haa..

buat kat rumah cikgu,Alpine Tower..colour blocking youuu~ hehe..meriah?? bole laa..problem tang skrip mc jaa..then timing xckup,game xbnyak,seniors xmai..tapi ramah mesra students and DJ yg dijemput khas tu dah membangkit kan suasana..overall,Alhamdulillah :)












|



Aku tak malu untuk luah apa yang aku rasa. Biar aku coret di sini sahaja sebagai pengganti bicara. #BukanKeranaAkuTakCinta. Assalamualaikum people ! Leave yours on my bigfoot thank you!

Entries About Links


Nurul Diyana

Create Your Badge Instagram