HELLO PEEPS !.welcome and Be nice here. please click this . +Follow | Dashboard
MY DIARY ONLINE

Assalamualaikum,bonjours!
oke..xnak cakap banyak..haha..tau x nana trlibat dgn teater BI kat skolah? haha..bunyi mcm xcaya ja kan?? well,i just try my luck..wanna improve some new skills..and i made it! huhu.alaa,,belajar benda baru..mesti ada buat silap..tapi belajar drpd kesilapan..xpa kan?? agak awkward dan malu laa..haha!
waktu prsembahan..perghhh..vibrate baq hang..nana pakai hand mike jeaa..terketar tangan2..pakai dress you~ ya maybe bgi sesetengah pihak yg islamic skit tu nana nmpak mcm x elok kan..maaf sngat..hmm.. apa2 pun..kami dah berjaya lakukannya dan kami semua kekal sbgai sebuah family! wow..fantastic doe..kami brlakon,menari,hafal skrip,makan minum practice smua skali..mmg jadi rindu dah dgn depa ni semuaa..haha..nana telah ada 1 lagi family baru kat PFS and that is really awesome..huhu..oke laaa..jom tngok gambar oke?? ouh yaa..utk pengetahuan semua,bnyak comment yg mengatakan teater Romeo & Juliet The Revelation Penang Free School kali ini awesome,1 malaysia..hehe..thanks alot people for supporting us :)

its show time! :D

 for more photos,log on facebook-> Pfs Archives Pfs

|



Aku tak malu untuk luah apa yang aku rasa. Biar aku coret di sini sahaja sebagai pengganti bicara. #BukanKeranaAkuTakCinta. Assalamualaikum people ! Leave yours on my bigfoot thank you!

Entries About Links


Nurul Diyana

Create Your Badge Instagram