HELLO PEEPS !.welcome and Be nice here. please click this . +Follow | Dashboard
MY DIARY ONLINE

Assalamualaikum wbt :D



nak cerita pasal FREES..dulu..yaa..aku takut nak masuk form6..xsuka masuk form 6..malu nak sekolah..mmg nak elak2 kan diri dari masuk form 6..12/6/12 aku masuk jugak PFS..gara2 panggilan drpd senior yg asyik tnya pasal aku..grr..dan mak yg risaukan anaknya..haihh..aku ada senior2 yg kenal lama dah..depa baik..kami selalu lepak2..da mcm adik beradik..depa layan aku ok jeaa..selalu pi skolah,balik skolah naik rapid..dgn akak dayah,kak fizah,kak syikin,redzuan,fazu,shakeer..rehat pun kdang2 dgn depa bila aku xdak kawan..lepas ada geng,bru duk dgn geng..

lepas depa da abeh form 6,kami ni la plak senior..tapi aku sedih..sedih sngat2..awal2 tahun tu mmg aku xleh accept yg aku ni akn pi skolah sorg2,rehat sorg2,blik skolah sorg2..tapi skrg x kot..in sha Allah..sebabnya..aku balik skolah..ada kawan..dgn syilla.kdg2 izatul..tu pon kalo depa dua balik dgn bus..kalo depa balik dgn parents depa,aku balik sorg2 laa..takut jgakk..xdak geng..tpi aku naik bus dgn juniors..form1,form2,form3,form4..mostly form3..and aku kenal depa and ada antara depa kenal aku...yg paling awesome,depa duk perli aku laa..haha..mangkok ayon betoi...aku kena bully :(
tiap2 pagi aku nak pi sekolah naik rapid sorg kat pisa..ada dah budak2 frees kat blakang bus tuu..smpai Bj,lydia plak naik..tu pon kalo dia naik..amai ja frees naik rapid..aku kenai depa tapi x hafal la nama depa mua..ada yg perli tahap rendah..ada yg perli tahap kesabaran aku xtau nak letak mana..huehue.. nak marah pun marah,nak gelak pun gelak..sabor ja laa..tapi fun..at least aku x sunyi,tension sedih ja naik bus sorg2..kang aku layan perasaan,sakit hati ja..tpi bila ada depa,aku senyum gelak..kami sembang pun oke2 la..hehe..best seriously best!! they are FREES!!

14th May 2013..
sessetengah drpda form6 pi pameran kerjaya kat tabung haji..kelas kami aku,hanis,syilla,amirul,izuan,naziren,adila,liyana,jessy,rusdie,nazrin yg pi..campur dgn kelas len2 la brapa org..kami pi naik bus SMK Penang Free tauuuuuuu!!  syok gylaaaaaaa!! bangga bangga!! Alhamdulillah Ya Allah SWT..tercapai gak hasrat nak naik bus SMK Penang Free..ha laa,,kami form6..bilanya nak merasa naik bus pi lawatan semua..sekolah setahun setengah plak tu..dulu mak duk tnya,xnaik ka bus tuu..aku pun jawab,nak naik buatpa,kami bukannya nak pi mana...huhuhu..tapi,dapat jugak naik pada harini..best la wehh..semua orang ushaaaa jaaa..haha..berlagak plak da..okay2 maaf  >.< tapi best!! dapat jugak merasa..kehidupan FREES!!

12/6/13 HAPPY ANNIVERSARY my dear PFS..lol..aku punya semngat skolah tu dari kecik lgi,xcaya pi tnya mmber2 yg kenai aku..hoho~there is alot of memories..the teachers..the studies..the surrounding..friends for sure..and the unexpectable is from the cute and nice boys from PFS..hahaha..if you treat them nice,they will treat u nice back lor..haa..just be careful..hehe..
mcm nana,,yeaa,,depa nana buat kawan,adik2..nana pernah ckap..dulu nana hidup dgn kawan2 yg sebaya..lpas nana masuk Mcd,rasa khidupan org tua plak..skrg masuk PFS,rasa khidupan budak2 plak..haha..just a year,nana dapat belajar mcam2 kat sana..buat tu buat ni..hopefully they accept me for who i am ler..anyway,yea im proud to be part of them..eh,sungai nibong jgn jeles ye..u all tetap di hati! muahaha :D

12/6-13/6 hari sukan saringan
10/6-16/6 romeo and juliet practice
ketaq xtau camna nak habaq..Ya Rabbi,permudahkanlah segala urusan kami! Amin!!

|



Aku tak malu untuk luah apa yang aku rasa. Biar aku coret di sini sahaja sebagai pengganti bicara. #BukanKeranaAkuTakCinta. Assalamualaikum people ! Leave yours on my bigfoot thank you!

Entries About Links


Nurul Diyana

Create Your Badge Instagram