HELLO PEEPS !.welcome and Be nice here. please click this . +Follow | Dashboard
MY DIARY ONLINE

assalamualaikum wbt..
woaaa..duk buat mcm da lama x berblog..nak taip menaip ni..almaklum la sebelum ni sibuk mengetaip kerja kursus jeaaa..sobss sobsss..

hey hey heyyyy!! Alhamdulillah for a second time,aku dapat join keluaq dgn geng2 FREES aku..huehuehue..bukan senang nak kuaq ngn depa,,lgi2 aku msalah transport,timing..hee..but yesterday was awesome!! pagi tu PFS ada roadshow for form 1 , our newbies laa..nak perkenal kan unit uniform,kelab persatuan,kelab permainan..and aku dan geng2 aku *aicecey* kelab persatuan bhsa melayu,rukun negara dan pengguna..aku extra kelab kebudayaan melayubanyak kan??! duk buat mana mai..huhuhu..
uniform plak aku KRS..ouh takk aku curang dgn pengakap!! seriously,,,aku sedih doe..apa bole buat..depa ni duk buat rule pompuan xleh join scouts abeh tu pi join renjer!! aiyerrr.. :P
permainan..ouh of course le bola jaring..muehehe..sbrang prtambahan akn dmaklum kan kmudian :3

lepas roadshow tu,,aku dgn geng2 aku keluaq QB..mmg dah plan,,Alhamdulillah menjadi..aku pon tragak2 bole ka x kluaq ngn depa..tambah2 depa nak pi QB,lagi syok la aku..hehehe..ya laa..nak pi jauh2,,mak aku x bgi..trasnport lgi..time lgi..dah la bus problem area sana..grrr..

and sooooooo..kami pon keluarlah beramai2..kami 10 orang okayyy!! makan pizza hut..hehe..pilih set pizza mua,,bajet sorang rm11..lepas2 dapat resit..peyyyyyyy!! sorang rm 14 upanya..bengong sgguh..service charge la pa la menatang xtau..huhu!! tpi xpaa..benda bole settle..muehehe..duk dlm pizza hut tuu..peyyy!! sora kami  ja dengaq..sembang pa xtau..duk ckap sal PA ja pon..haha..xleh blah..
duk makan2,,berebut pzza and of cos la kami bergambar! wajib tu..hehehe..

pas makan tuu,kami pi jalan2..nono nak pi bank..alang2 sebelah tu daiso..pi la msuk cuci2 mata..haha..duk buat mana mai muaa.brgambar sakan dlm daiso tuu..hehe..bukan selalu <3

swaktu pulang ke sekolah sbntar td --->

*sbuah kereta mlalui stesen bas pfs smbil mlmbai tgn*

aku : wehh Nirosh Balakrishnan  lahh.. klau tumpang dia pun takpa...
Nurul Diyana : tu lahh kan..

*5 minit kmudian.. sbuah kereta brhnti di stesen bas pfs*

aku : ehh.. niroshhh ! ! *dia dgr ka apa aku ckp td*
Syilla Linda : mira , dia dgr ka apa ang ckp td ?
aku : mna aku nk tau..
nirosh : nk p mna ? mai lahh naik..
nana : nirosh , knapa u patah balik ? u dgr ka apa amirah ckp ?
nirosh : mna ada.. tngkap tutup lahh.. i ikut KATA HATI...

# hahahahaha ! tak sngka :) thanks bro :D

 KELAB ASTRONOMY 

 PERSATUAN BAHASA MELAYU

 KELAB RUKUN NEGARA DAN PENGGUNA
*the theacher is our class teacher daa..*

 PIZZA TIMEEEEEEEEE!!

 KEGILAAN

 CANTIK KAN??

 COMEYY KAN??

 LAWA KAN??

 MANIS KANN??

 
<3 US <3
HOPE OUR FRIENDSHIP WILL BE LONGER EVER AFTER (': 

 NANA , NONO , MIRA , MIZA , TIQA , TYRA , BIELA , SYILLA , MUNIRAH , HANIS


|



Aku tak malu untuk luah apa yang aku rasa. Biar aku coret di sini sahaja sebagai pengganti bicara. #BukanKeranaAkuTakCinta. Assalamualaikum people ! Leave yours on my bigfoot thank you!

Entries About Links


Nurul Diyana

Create Your Badge Instagram