HELLO PEEPS !.welcome and Be nice here. please click this . +Follow | Dashboard
MY DIARY ONLINE

fuhhhh..
*okay sejam kmudian lepas fuhhh =.=*
aku nak update blog tpi mata trkenyit2..pedih doe.. @.@
tambah tdi ptang pakai eye shadow,,bulu mata palsu bagai..aiyerrrr..

haaa..bunyi kompang balik..u know what..hari ni aku rasa aku telah mnyambut hari kebesaran yg besar sgttt! cmna tuh?! hoho..camni2..penang free school ada geng ngn skolah Thailand..so,mai melawat2 la kan..then hari ni kami sambut ketibaan orang besar Thailand..
sila baca keterangan pengetua kami di bawah ::
Jalil Saad
Tuesday
PFS will be receiving two high profile visits on 20th September. The first visit is by our beloved TYT at the PFS hostel and the other by the Permanent Secretary of the Ministry of Education Thailand accompanied by officers from the Ministry of Education including our Director from the Penang Education Dept.
haa..paham?? aku pon xbapa paham..huahua..yg aku paham org besar2 je..then aku pon mggatal kan diri dgn mn-volunteer-kan diri nak join menari..huhu~ syok whatt..aku mmg suka jgak bab2 ni..dulu drjah 6 aku mnari..then form 2..and now form6 lower.. taun depan maybe x dah..huahua..
yeaa,,at least aku rasa aku ada buat something utk skolah aku,,mnceburkan diri..tu ja nawaitu aku..huhu..syukur lah walau pun sekali kan..but show this time mmg aku ketaq gak la sbb show utk org2 ke-nama-an kan..gabra gak aku tgok bawah stage yg luas gedabak dewan tu,aku lupa step menari tros!! aiyoooo!

then menari2 lor..actually aku xdak geng..entah..xdak mmber nak sembang2 rancak,,u know geng spanjang masa kan..haa..kadang2 tension gak msuk menari kali ni..ada la prob sikit an tpi x pa la,,dapat di-settle-kan kot kan..apa pun semua dah lepas!! yeeee haaaa!! aku xmau jumpa dah depa2 tu smua..grrr! ouhh haa..kali ni kami menari lagu neol ri syam..lagu arab2 tuu..xtau?? pi tgok youtube la..hoho.tpi buat msa skrang ni,,kononnya nak boikot youtube and google?? adoyy,,but why..bukan semua dah cooperate ka bantu mmbrsihhkan nama Islam?? okay,,stop talking about this..aku xnak di-highlight plak..hmm..
kami menari dgn tamborine2 bagai..dah la tu,,makeup plak...walawe!! geli doe..! nsib makeup nipis2 jea,,tu pon aku sapu2 jugak..hoho!

hmm..tu ja la nak crita kot..hahaha! apa laa..agk excited arini sbb ambik gambar.heeee~~ rindu nak posing2 dgn mmber2..so,,tdi brkesempatan ambik gambar dgn rusdie..THANKS ALOT dude,,tpi seriously,,gambar lawa gylaa kott! aku x maksud kan org dlm gambar tu,,cuma mcm kamera tu la kan terang,then posing pun cantik2..awww,,sweet2 belakoo..haha! ni ada curi gambar dia,,nak tengok bnyak2 lagi,,sila pergi melawat di fb beliau okay,mohd rudie rahim.hehe :D
pastukan,,duk tggu bus kat dpan skolah,,nampak budak2 skolah batu lnchang kot duk merentas desa..aku pon gatai usha2 la..haha..lawak,,semua brjalan..apo laa..aku pon potpet2 mcm org gyla kat sbrang jalan tu tgok depa jalan amai2,kak dayah pun naik pening layan aku..huhu!
pastu naik bus,,aku slmber ja cakap kuat2 dlm bus,main2..haihh..apa hg nana.. >.<

 haaaa!! nak cita sat..nmpak 1 malaysia kat blakang tuu?? haa,,kalo nak tau..tu la sumbangan aku kpd 6R2.huhu..kelas kami smpit,then byak ruang kosong..aku pon xtau mna mai idea aku nak buh mcmtu..aku cuci gamba budak2 kelas lgi,lekat2 kat situ..huhu! lukis,kaler,,kawan mai tolong jugak..bila tgok benda tu,,aku asa sayang gyla sbb aku xbuat mcm tu plak time aku form5.yg aku igt,ari2 ja aku sapu form4 & form5 =.=

PARAM PARAM PAM PAMMMM!


 rusdie , nana , thiru


 nana , kak ieka , kak ziera , afif , shahrul

 lawa kan? depa sambut tetamu kat hostel.hehe..
naziren , syifa , nadia , mawaddah , suraya , rusdie

 sapa nieee??!!! o__O

 nana , lydia

 kak ziera , kak ieka

THE END!!
*just ignore the background :P

|



Aku tak malu untuk luah apa yang aku rasa. Biar aku coret di sini sahaja sebagai pengganti bicara. #BukanKeranaAkuTakCinta. Assalamualaikum people ! Leave yours on my bigfoot thank you!

Entries About Links


Nurul Diyana

Create Your Badge Instagram