HELLO PEEPS !.welcome and Be nice here. please click this . +Follow | Dashboard
MY DIARY ONLINE

lailaililaitamplom!!
hahaha..bengong seketika..okayy!! lupakan post maki hamun frust aku yg xtentu hala tuh!! ser,,mnambah doasa jea.. =.= keng keng la jugak nih,tp..ahhhh!! lantak kau ahh..pa hal plak dgn aku,ade aku ksah?!! suck!! eee..okayokay!! stop it diyana! ~.~

lalalalala~~ diam x diam,,reslut SPM pon dah dapat,ouh xpayah ditanya la apa result nya..tutup buku suda,buka buku baru nak sambung belajar plak..huhuhu! duk bengong2 jugak apply ni,,tapi insyaAllah la,,mmg minat aku and aku nak buat!! xdak minat,camna kerja nak jalan?! aiyoooo karawaleee!!

sehari pas ambik result that was on 21st march,22nd march tu ada cramah oleh ckgu ade,hala tuju pas spm.ouh,,pi dengar la,kalo ada apa2 info bole pakai,,mmg pakai pon! hoho~ aku pi dgn nadia jer.oh! di-join oleh shrifah sama.kyna and ieja x join..ada hal..huhu~ dengar2 tu,sambil2 lepak2 dgn azhar,mohsen,irfan,bani,rifdy,aiman..mmg syok ahh..lama x bising2 kot..hahaha!

pastu,nadia ajak kuar..dia nak belanja makan..aicece..xpe la,da dia nak sungguh2 sngat,then kami pi je la makan KFC je kat BJ.ouh,,sharifah tumpangkan kite,dia kan da lesen keta skrang..hehe! aku pon da ada,tp xdibuat lgi,sbb aku buat keta+moto,tp moto pon aku x abes lgi,so no lesen!! T_T! kalo x,aku da bwak lari kncil mak aku tu..hoho~ tak2,,joke2 jea,,aku pon yakin xyakin je nak bwak..heee~ ok2,,kat mna aku melalot td?! =.= hah!! kami da smpai BJ! :P

da smpai tu,terus la pi KFC,lapaq terok..huhu~ makan2 mua nadia settle ahhh..hahaha! terima kasih makcik! :D sambil2 makan tu,duk msej2 dgn shahid,fakhry plan nak kuaq time tu gak..shahid nak main bowling.then ajak2 mua,,settle.semua da kat bj.tp aku masih dgn makcik nadia and makcik sharifah! haha~ kami ronda2 sat.aku tengok2 brooch,nak beli,tapi xmo la.. =.= pastu teman depa plak beli rayban.astaga,,punya lama,tidaknya,duk memilih! hahaha,biase la tu,adat shopping an.pi mai pi mai,brkali2 duk try.aiyoyo..sabo je la tauke kedi tu! haha..sebbek beli jugak,kalo x,kena halu free,buta2 jea.. ~.~ alorh!! xleh ambik gambar kot,,kalo x,da lama aku candid minah2 ni..huhuhu!!
pastu teman nadia gi kedai adiah plak..dia nak beli keychain couple utk mak+ayah dia.awwwww~ sweet an an?? hehe..ala,,keychain comey2 gak la,,xkan nak beli style budak2 punya..aiyoyo!! da beli2 tu,aku pon blah gi jumpa fakhry and geng seterusnya di bowling..nadia and sharifah xleh join,depa kena balik awal.huhu!

aku,fakhry,paan,shauqi,shahid,rafee,irfan.okay..perasan something?? apa? aku seorang pompuan?? hahaha!! so? gedik la? x elok la? adoyyyy! aku pon xtau nak cakap pa..baik pi tanya depa..huahua~ yea,aku pon rasa pelik jgak and terasa diri aku liar tp aku jaga batas aku dgn depa.takat tampaq2 sbb kuwajaq tu,biasa2 la.duk maki2,manja2 lbih kurang jgak..depa pon kdang mlawak kasaq dgn aku,kononnya aku ni bukan ppuan.kowajaq!!! huhu..alaa,,aku anggap depa abang2,adik bradik ja..x lebih aih,,rapat and senang pon sbb ada yg memahami..kami brtukar pndapat,share,care antra 1 sama lain walopon aku yg pling mnyusahkan..hahaha..deyy,,sblum ni kami prnah kuaq gak,pi tgok wayang.cuma shauqi je x join.huhu!!bukan takat kuar lepak je,,study pon study sama2 gak,kat skolah,kelas tmbahan lgi and aku la paling lem..heeeeeeeeeeeeeeeee!! halo,,kami da kenal 5 taon okay! sila faham dan respect. :D

ehh,,kat mana tadi? ouh! bowling!! heee~ mangkaqqqq gila main dgn depa..pecah perot! wahahaha~ ku pikir kan smua terer2 belako,tp hampeh2 nya tak kurang jgak..adoyyy! ada 7 org,tp aku x main,so depa pon buat team 3-3.
1st team :: fakhry,shahid,rafee
2nd team :: irfan,shauqi,paan
aku mnyebok jeaa..heee~  dah la main bowling,betoi2 punya main depa ni..hoho~ jampi la,suwe la,longkang la..mrepek bnyakk..xD main2 tu,so the result
FAKHRY                              IRFAN
SHAHID                            SHAUQI
RAFEE                                PAAN

geng irfan menang! hahaha..jauh kena tinggal.. =.=
xpuaih ati,main lgi 1 game..tp irfan kena blah da..depa nak main x cukup player,depa ajak la aku..aku duk buat segan la konon,ketaq gak nak main dgn depa actually! heeeeeeee~ tp da smua pujok2,paan nak spak aku,fakhry nak blanja,aku pon on je la.alaa,,skali skala an,,aku pon nak challenge jgak depa..ceyyyy! bole mcm tu?! hehe! kami pon lailailitamplom la buat team lain..and
1st team :: fakhry,shahid,shauqi
2nd team :: diyana,rafee,paan
and kami pon start la main..perghhh!! ketaq doee! da la depa perli terok.huuuuu!! acah2 muaa..haha..time aku nak lepaq bowling tu,ada saja bunyi! banananana~~ toya toii..shahid nak lempaq bowling pon pikiaq 10 kali..sampai pusing balakang pnya nak lempaq bowling! hahaha..gylaaa..! okay,,aku x brksempatan nak ambik gambar pon! huuuuuuu~ rancak la main,,semua enjoy,not bad gak..hehe!
and the result ::
 FAKHRY                       DIYANA
SHAHID                        RAFEE
SHAUQI                          PAAN
perghhhhhhhhhhhhhhh!! ni lagi jaoh kena tggai! hahahaha..untung kami pon sbb rafee jaa..heeee~
shahid plak baru blaja..hehe..xpe2,,main2 je pon..haha..not bad jgak aku an?? ce wahhhhh! perasan bole..wkakaka~ da abes main tu,,masing2 pon blah la mbwa diri..aku gi keja..depa syok la depa cuti,,perli aku plak! cehhh! =.=


 IEJA

 NADIA

 KYNA & NADZIRAH

IEJA + SHARIFAH + JAS + NADIA

 SEMANGAT UTK SHAHID! XD

 SHAHID

 FAKHRY

 
 IRFAN 

 
 RAFEE

 
 PAAN

 
 SHAUQI

THE BOYS
SHAUQI

 
IRFAN + RAFEE

 FAKHRY + PAAN

 MAIN~MAIN ~.~
 

BALIK (x


duk upset2 pon,xsgka ada jugak pluang nak happy,kan?
so u all,,jgn la sedih2,sbb kita akn rasa gembira jugak and jgn la asyik nak gelak ketawa ja sbb malang tidak berbau,kita akan jatuh juga.. paham? sila paham sndiri! =.=

:: terima kasih YA ALLAH kerana pinjam kan aku hamba2 mu yg baik..semoga mereka hidup di jalan yg Kau redhai.. (':
terima kasih ampa weii,,sudi brkwan lagi dgn aku yg ngokngek ni..heee~ :D ::

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

|



Aku tak malu untuk luah apa yang aku rasa. Biar aku coret di sini sahaja sebagai pengganti bicara. #BukanKeranaAkuTakCinta. Assalamualaikum people ! Leave yours on my bigfoot thank you!

Entries About Links


Nurul Diyana

Create Your Badge Instagram