HELLO PEEPS !.welcome and Be nice here. please click this . +Follow | Dashboard
MY DIARY ONLINE

video ni nana create khas untuk sahabat2 kelas nana form1arif-form5 arif.perghhh! arif mmanjang.hahaha! kenal lama beb,so nana appreciate sangat2!! nana mmg teringin nak wat video mcm ni,tp tak reti.kak dayah la mengajar ni selepas dia brjaya mghasilkan video utk sahabat2 dia jgak.heheh~

so,guys! ini untuk korang,our BEST MOMENTS! terlalu banyak hingga tak boleh terkata (: i am serious! xD heee~
harap kita masih boleh berhubung,kekal kan silaturrahim yg suda lama terbina.

alang2 sekali,nana nak pohon ampun dan maaf kalau spanjang prkenalan kita,nana ada silap,salah,dosa mungkin secara tak sengaja atau ya.halalkan ilmu,makan minum jikalau ada.insyaAllah,ada jodoh,kita akan bertemu lagi.akhir kata,jaga diri,semoga berjaya dlm kehidupan seterusnya.MISS YOU!!

THIS IS FOR YOU! :D
maaf la ye,kalo video ni ada cacat cela nya..saya tak pandai lagi.huuu! harap dapat diterima.. (:
~2007~FORM 1 ARIF~
serius muka innocent gyla! bwahaha,,nak djadikan crita,actually,first2 time nana masuk skolah mnengah ni,nana dikelas kan ke kelas 1 bestari.nape? saya pon xtahu! ><
slepas 2/3 mggu mcm tu,skolah buat slidikan mcm mane ntah la,then baru dapat msuk kelas A.diorg tgok balik result la kot.UPSR nana 3A,mmg layak msuk kelas arif ,tp entah mcm mna trlpas ke klas B plak.nana pulak yg disoal mcm tu.itu bkan tugas saya.aigo~ =.=

~2008~FORM 2 ARIF~

~2009~FORM 3 ARIF~
* da jumpa! heeee~ *

~2010~FORM 4 ARIF~
(science stream)
sblum msuk science stream,mmg srabut perot gler woo! lama2,oke la..dgn budak2 science ni an..
abes2 science trus! :P
oh yea,,kalau perasan,saya mmg takde dlm picture ni pon! huhu..nana,farhan,imran pi kem.kem oleh PPDa,dadah2 ape la,,kami dipilih utk jd fasi.kami diberi ajaran ttg fasi la,motivate,kem,main2 and so on..then brapa bulan tu,kami plak jadi fasi utk budak2 skolah yg trpilih.hahah! fun+enjoy gyla!

~2011~FORM 5 ARIF~
pecah rekod sekolah! bdak science pling amai tahun ni,31 orang.hoho~ entah napa agk trkjut..tp yg lbih mngejutkan ialah budak2 science tahun ini x sehebat budak2 science tahun sbelumnya =.= .bkan x hebat la,cumaaaaa..camna nak xplain.kalau senior dulu2,,nmpak la jgak tggi2,matured,segak lawa mcm betoi2 ppnya muka science kan.tp kali ni,muka tidoq mua..heee~ :P
menjadi topik hangat dalam klangan guru.uhuhu!
pape pon,masih yg trbaik! trust me cause i trust them! insyaAllah :D

KAMI1MALAYSIA:D

<3 ! KENANGAN TERINDAH ! <3


this post about 30/11/11,last day! :D

erm,,biology exammmm! HORAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!! YAAAAHOOOOOO!!!!!! hyper because the day was our last exam! huahahahaha..but,,when answering the question my mind still blurr blurr.. @.@ i was just thinking about FREEDOM!!!! XD naughty me.. :P same to my friendssss! we were just waiting 3.30pm to celebrated our FREEDOM!.. GOSH! funny,, xDD

we taked pictures together,had fun for the last day at school! ngehngeh.. who cares~~?! xD
I AM GONNA MISSING THEM A LOT LOT LOT!! :P
and now,i can online 24hours everyday! hahahaha! 3:)

at last..i had the chance.. THANK YOU~ ouh,you know i mean to you,idiot.. (:

last from me for NOVEMBER, TAKE CARE,,I GOnNA MISS YOU ALOT AND LOVE YOU ALWAYS,,PLEASE DONT FORGET ME,, I WON'T FORGET ALL OF YOU,,
PROMISE,,OKAY?!! HUGGGG!!! :DD

visit here too! :D :: -> before and after SPM
for more and better pictures,log on to facebook okay?! thank you.. :D
tiktok
tiktok
tiktok



WELCOME DECEMBER!!!! MY NEW ADVENTURES WILL START but i want to get rest first... c(:


|



Aku tak malu untuk luah apa yang aku rasa. Biar aku coret di sini sahaja sebagai pengganti bicara. #BukanKeranaAkuTakCinta. Assalamualaikum people ! Leave yours on my bigfoot thank you!

Entries About Links


Nurul Diyana

Create Your Badge Instagram